Välj en sida

Jag har inga hälsoproblem. Jag använder Shuagra 100 mg och Tadalfil IP 10 mg, men resultaten är inte tillfredsställande. Ska jag öka dosen för bättre resultat?

Jag är 66 år gammal man. Jag är väldigt atletisk och frisk utan hälsoproblem. Vänligen ge mig råd om följande: Jag använder Suhagra 100 mg (Sildenafil citrate) en gång i veckan. Jag tycker att det inte är lika effektivt som det var tidigare. Kan jag öka dosen? För det andra försökte jag upprätthålla (Tadalafil IP 10 mg) men resultatet var inte särskilt tillfredsställande. Föreslår du några andra tabletter? Och är det okej att använda sådana tabletter en gång i veckan, eller kommer det att finnas biverkningar? Och slutligen, föreslår du någon alternativ behandling för bättre prestanda?

Se även  Tadalafil godkänt för godartad prostatahyperplasi